homecontact

OP de HUID - een nieuw project
Eén van de doelstellingen van stichting fikX is het onder de aandacht brengen van wat vaak buiten het gezichtsveld valt of waar veel mensen nauwelijks bij stil staan. In dit kader heeft stichting fikX het project OP de HUID onder haar hoede genomen.

Wat is OP de HUID?
Het project OP de HUID biedt wekelijks de presentatie van een fotografisch beeld van Elsbeth Horneman (elke dinsdag) en een tekstreactie van Monique Greveling (elke vrijdag).

Het DINSDAG-beeld is altijd zelf gefotografeerd, soms bewerkt of samengesteld, laat zich niet onmiddellijk vatten en zal bij iedereen eigen associaties en reacties oproepen.

De VRIJDAG-tekst knoopt aan bij het beeld, maar is altijd persoonlijk terwijl dat persoonlijke wel raakt aan psychologische, sociologische en/of filosofische aspecten van het 'kijken' en wat er is waar te nemen en te beleven.

Waarom spreiding in de week
Je kunt zelf het beeld proeven en een paar dagen op je in laten werken zoals de schrijver, Monique, dat ook doet. Wat roept het op? Wat zie je? Hoe geef je betekenis? Welke verhalen en herinneringen komen bij jou boven?

Wie zijn wij
Elsbeth Horneman, grafisch ontwerper
www.elsbethhorneman.nl
Monique Greveling, (praktisch) filosoof
www.sofiapraxis.nl

Abonnement
Een abonnement kost €5,- per maand en gaat in op de 1e van de maand. Je wordt verzocht om hiervoor zelf een automatische overschrijving aan te maken.
Het abonnement kan via email beëindigd worden met een opzegtermijn van een maand.

>> klik hier voor een abonnement

Stichting fikX hoopt je binnenkort als kijklezer te mogen verwelkomen!

Proeflezen

OP de HUID proef 1
OP de HUID proef 2
OP de HUID proef 3