homecontact

Bestuur
Het bestuur kent twee leden:

voorziter - drs. Anneke Lissenberg (sociologe, boekhandelaar),
penningmeester/secretaris
- Hanneke Joling (IT/Verzekeringen)

Daarbij is er een Comité van Aanbeveling met de leden:

Elisabeth Lissenberg, sinds februari 2008 hoogleraar emerita criminologie bij de Universiteit van Amsterdam. In 1979 promoveerde zij op een onderzoek naar morele oordelen van kinderen over misdaad en straf (Kinderen spreken recht). Vanaf eind 1981 tot medio 1986 was zij werkzaam bij de Nationale ombudsman in Den Haag als hoofd van de afdeling politie, justitie en defensie. In 1988 keerde zij terug naar de Universiteit van Amsterdam, nu als hoogleraar. Jarenlang was zij een van de vaste sprekers in het VPRO radioprogramma De vrolijke wetenschap. Het onderwerp klokkenluiders heeft haar zeer beziggehouden en ook op andere terreinen is zij nog maatschappelijk actief.

Metta Gramberg, actrice.
Zij studeerde in 1986 af aan de Toneelacademie te Amsterdam met de voorstelling Medea in de regie van Ton Lutz en speelde sindsdien in vele vrije producties, in drama, komedie of musical, van Who is afraid of Virginia Woolf? van Edward Albee tot speelfilms met K3. Daarnaast is Metta actief geweest als regisseuse van eindexamenvoorstellingen op theateropleidingen en als speldocent.

 

Organisatie symposium Tekens van Aandacht
Voor het mogelijk maken van dit symposium, van stimulans en meedenken tot concrete hulp, dankt fikX de volgende mensen:

Elsbeth Horneman (beeld en organisatie)
Janny van der Klooster (organisatie)
Olga van Meurs (organisatie)
Aart van Harten (moderator)
Charlotte Roels (licht en geluid)
Metta Gramberg (spel)
Yentl Oelenschlager (spel)
Julien Boekhoudt (speltraining)
Geórgia e Boca (muziek)
Bianca Hiemcke Schriek, musicus, organisatieadviseur & directeur RrOOD
dr. Elisabeth Lissenberg

Opzet en aansturing van dit symposium dat op 11 juni 2010 heeft plaatsgevonden, was in handen van projectleider Monique Greveling (filosoof / theatermaker).